MEIDÄT ON LISTATTU SEURAAVIINNew York. Kaupunki, joka ei nuku koskaan, ja käsittää vain Manhattanin? Voi se niinkin olla, mutta From New York With Love RPG keskittyy moneen muuhunkin alueeseen kuin vain tuttuun Manhattaniin. Ehkäpä hahmosi asuukin hieman rauhallisemmalla Staten Islandilla perheensä kanssa tai ehkäpä suosikiksesi valikoituu Queens, jossa enemmistö ihmisistä on latinotaustaisia. Voit valita asuinalueeksesi minkä vain; tärkeintä on lähteä luomaan suhdeverkostoa pelissä.

Pelimme nimellinen ikäraja on K15. Kaikki ovat vastuussa omista teksteistään, samoin kuin siitä, mitä lukevat roolipelimme pelifoorumilta. Vaadimme pelaajilta edes jonkinnäköistä kokemusta kirjoittamisesta, mutta emme vaadi pelinäytettä liittymisen yhteydessä. Mikään mestari kirjoittamisen saralla ei tietenkään tarvitse olla, sillä yksi pelaamisen parhaimmista puolistahan on juurikin mahdollisuus oppia ja kehittyä. Pyrimme siihen, että pelaaminen ei ole koskaan tylsää, minkä vuoksi pelistämme löytyy paljon erilaisia sivujuonikuvioita sekä aktiviteetteja, jotka vaihtuvat kuukausittain. Tämä on myös hyvä tapa päästä tutustumaan muihin kanssapelaajiin ja ylläpidon väkeen.

From New York With Love – kuten pelin nimestä voi ehkä päätellä, haluamme korostaa sitä, että pelaaminen on mukavaa eikä kenenkään tarvitsisi tuntea jäävänsä toisten varjoon. Pidetään siis porukalla yllä hyvän mielen roolipeliä. Vaadimme hahmoilta kohtuullista tasoa, mutta emme missään nimessä halua mahdollisella kritiikillä hahmopyynnöissä latistaa ketään. Pelaamisen ohessa toivomme myös aktiivista keskustelua pelin irc-kanavan puolella, mikä onkin loistava paikka tutustua kanssapelaajiin syvemmällä tasolla sekä keksiä uusia pelikuvioita. Informaatiota pelistämme löytyy hyvin paljon näiden nettisivujen syövereistä, mutta myös foorumin puolelta. Joten kun olet tutkinut pelimme kotisivut, toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan myös foorumiin ja sen sisältöön!

Mikäli sinulla on asiaa, kysyttävää, mikä vain mieltäsi sitten askarruttaakin, ethän epäröi laittaa viestiä foorumin cboxissa tai vieraskirjassamme? Meihin voit ottaa yhteyttä myös sähköpostin välityksellä. Pelillämme on myös oma IRC-kanava, jonne saapuessasi sinun tarvitsee laittaa vain sinulle sopiva nick, jonka jälkeen voit aloittaa keskustelun muiden kanssapelaajien kanssa. Löydät linkin IRC-kanavaamme kuten myös linkin foorumille ja vieraskirjaamme sivupalkista.

Tietenkin myös pelkät risut ja ruusut ovat enemmän kuin tervetulleita, sillä tällä tavoin me voimme vain kehittyä pelinä ja luoda kaikille entistä mukavamman peliympäristön.Blackmore's School RPG

JULLE, JENSKU, JENNI & NEPA
2014 © FROM NEW YORK WITH LOVE - ETHÄN KOPIOI LUVATTA?
Vieraskirjassa

Sähköpostilla fnywlrpg (at) outlook.com


Mikäli olet kiinnostunut linkinvaihdosta From New York With Love RPG:n kanssa, kysy/ilmoita asiasta vieraskirjassa, cboxissa tai sähköpostin välityksellä. Sen jälkeen voitkin kaapata mukaasi yhden bannereistamme ja lisätä sen sivuillesi. Ethän suoralinkitä, kiitos!

BANNERIEN KOKO 88 X 32


Foorumin tilastot

Total Threads: 3,797
Total Posts: 23,812
Total Members: 15
Newest Member: mutka
Most Users Online: 145 (Aug 28, 2022 14:45:22 GMT 2)

Top kirjoittajat

autopilot 4,280
julle 3,614
nepa 3,231
missie 2,712
jenni 2,107
snafu 1,364
moa 719
kambl 478
lellu 442
nenna 262